2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ar ko aizejošais 2019.gads paliks Jums atmiņā?

Ar ko aizejošais 2019.gads paliks Jums atmiņā?



Elita:
Ar prieku par dēlu, par viņa veiksmīgajām un sekmīgajām studijām medicīnas fakultātē. Ar karsto un sauso vasaru, arī ar dzīvnieku postījumiem dārzā, jo īpaši savairojušās stirnas. Man dārzs atrodas pie meža un stirnas noēda visas bietes. Cīņa ar tām ir bezcerīga, jo nevaru taču dzīvot dārzā dienu un nakti.


Lidija:
Nosvinēju 70 gadu jubileju, zīmīgs notikums manā dzīvē. Vēl ar gaidām, kas nepiepildījās. Dzīvoju Zīlānos un mums bija solīts, ka šogad ievilks ielas apgaismojumu Miera ielā. Diemžēl tas nenotika. Mēs Miera ielas iedzīvotāji esam mierīgi un pacietīgi, bet gaidām, ka pildīs solīto.



Kristaps: Ar salūtu Jēkabpilī valsts svētkos. Taču kopumā 2019.gads bija garlaicīgs, bez īpašiem notikumiem, līdzīgs daudziem citiem, kas nāk un iet.



Inguna: Ar Lemberga ēras beigām un Lemberga aiziešanu no politikas. Tas ir tāds spilgts notikums gada nogalē. Ar prieku, ka mūsu valsts prezidents runā labā, gramatiski pareizā latviešu valodā. Tas ir ļoti svarīgi, ka valsts pirmajai amatpersonai ir labas latviešu valodas zināšanas. Kopumā 2019.gads bijis spraigs un dinamisks.



Agrita: Ar darbu. Šogad ir bijis tikai darbs, darbs un darbs. Kopumā 2019.gads ir bijis labs, lai arī bez spilgtiem notikumiem.

Komentāri (0-2/2)

  • pintikus
    15.01.2020 15:46
    kadu vel karstu un sausu vasaru???? kukuu? lija, lija un sala= vasara vejjaka!
  • Essss
    29.12.2019 19:39
    Ar Jēkabpils domes un Jēkabpils slimnīcas vadības maiņu!

Atstājiet komentāru