2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Vai, jūsuprāt, Jēkabpils pilsētas pašvaldība strādā labi, reaģējot uz COVID-19 notikumiem?

Vai, jūsuprāt, Jēkabpils pilsētas pašvaldība strādā labi, reaģējot uz COVID-19 notikumiem?



Spodra un Voldis Purviņi: Cenšas iespēju robežās. Patīk aktivitātes par pārtikas taloniem skolēniem un bērnu dārza audzēkņiem. Ja pašvaldībai būtu zināmi ar vīrusu skartie cilvēki, viņi varētu pastiprināti kontrolēt, kā notiek dezinfekcija un karantīnas ievērošana to mājās, īpaši, ja sasirgušais dzīvo dauzddzīvokļu mājā.



Daina Spuriņa: Jā, strādā labi. Paldies Jēkabpils pilsētas pašvaldībai par ātro rīcību šajā sarežģītajā situācijā! Paldies visiem, kas cīnās par mūsu dzīvībām! Kopā mums visiem izdosies!!!



Ilmārs Luksts: Manuprāt gan pilsēta, gan valsts kopumā tiek galā ar šo krīzes situāciju, bet ļoti daudz kas ir mūsu rokās, ceru ka ievērojot valsts noteiktos ierobežojumus, tiksim iespējami ātri galā ar šo sērgu.



Iveta Skolniece: Manuprāt, Jēkabpils pilsētas pašvaldība uz šo sarežģīto situāciju ir reaģējusi labi. Kas bija tās spēkos, tas ir izdarīts. Pārējais ir atkarīgs no mums pašiem, cik atbildīgi ievērosim ierobežojumus un personīgo higiēnu.



Inese Grišāne: Izvērtējot pašreizēji saspringto situāciju,lasot presi un sekojot Jēkabpils pašvaldības aktivitātēm un lēmumiem,uzskatu,ka pašvaldība dara visu kas ir viņu spēkos.Lēmumus pieņem operatīvi.

(Redakcijas piezīme: Ievērojot šī brīža valstī noteiktos ierobežojumus, kad cilvēku aptauja uz ielas nav atļauta, aptauja tika veikta attālināti, izvēloties sociālajā vietnē facebook.com vairākus cilvēkus pēc nejaušības principa, publicējot to piecu viedokļus, kas pirmie atsaucās un iesūtīja viedokli.)

Atstājiet komentāru