2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Vai esat pieteikušies vakcinēšanai pret Covid-19?

Jautājam: Vai esat pieteikušies vakcinēšanai pret Covid-19?


Skaidrīte Pugača :
Vēl neesmu pieteikusies, jo šobrīd tiek vakcinēti seniori vecumā virs 70 gadiem. Esmu konsultējusies ar savu ģimenes ārstu, un noteikti vakcinēšos tiklīdz būs pienākusi mūsu kārta.


Inga Ermansone : Esmu pieteikusies. Pārliecības dēļ. Un lai ātrāk varētu atgriezties ikdienas ritmā. Katrs ir atbildīgs par sevi un citiem. Vakcinēšanās ir atbildības uzņemšanās. 


Laila Tomašicka: Esmu pieteikusies Covid-19 vakciēšanai. Vērtējot šī brīža situāciju lielākā vēlme ir atgriezties normālā dzīvē, ļoti pietrūkst kultūras pasākumu, draugu, sarunu klātienē, ceļošana ar ģimeni. Runājot par vakcīnas blaknēm, saprotu, ka proporcionāli tās nav salīdzināmās ar šo slimību, kas uz šodienu ir paralizējusi Pasauli.


Velta Ozoliņa: Vakcinēšanai neesmu pieteikusies, jo esmu grupā, ko solīja vakcinēt pirmos un cerot, ka tā arī būs, gaidu uzaicinājumu.


Aija Rogāle: Neesmu pieteikusies! Piekrītu viedoklim , ka vakcīnas iedarbība ir pārāk maz pētīta, turklāt vakcīnu ražotāji nedod nekādas garantijas pilnīgai aizsardzībai no saslimšanas! Iespējams negatīvs postvakcionālais efekts! Stiprinu savu imunitāti visos veidos!


Sigita Ancāne: Neesmu pieteikusies covid testam un nepieteikšos. Es neticu, ka ir tāds covid-19. Tik cilvēkiem galvu jauc ar šo slimību.


Vladimirs Bekusovs: Vakcinācijai vel pieteicies neesmu. Ņemot vēra visu šo ažiotāžu ap vakcinēšanos, labāk nogaidīt, ka jau teikts medijos – cilvēkiem ir izvēles tiesības, un es tam piekrītu. Kādu tieši vakcīnu es izvēlētos, gūti pateikt, varbūt kādu no vienkomponentu, lai process notiktu daudz ātrāk, līdzvērtīgi, kā vakcinācijā pret gripu. Katram iedzīvotajam ir jāizvēlas tā vakcīna, kuru viņš uzskata par drošu savai veselībai.

Atstājiet komentāru