2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jautājam: Kā esat iecerējuši pavadīt vasaru?

Jautājam: Kā esat iecerējuši pavadīt vasaru?


Zenta Feldmane:
Īpašu plānu man nav, vasara vēl priekšā. Noteikti centīšos būt pēc iespējas vairāk būt pie dabas.


Ilona Švābe: Vasaru plānots pavadīt strādājot, jo šis ierobežojumu laiks ļoti “iesitis” pa ģimenes finansēm. ja būs atļauts - došos uz nometni, kā skolotāja, bet vispār ir ieplānots vadīt daudzus pasākumus. Tāpat arī ir jāpabeidz viens mājas remonta posms, atpūtai šovasar nav vietas, diemžēl.


Vladimirs Bekusovs: Vasaras laiks ir ideāli piemērots darbam, brīvo laiku pavadīšu vasarnīcā, jo mūsu valstī, diemžēl, ar valdības pretrunīgiem lēmumiem saistībā ar Covid-19, neko nevar plānot, kur vel sapņot par ceļojumiem. Tādēļ ir jāstrādā kamēr Latvijā nav ieviests pilnīgs “lokdauns” un tas nav apgrūtinājis visas valsts darbu, kā arī cilvēku pārvietošanos. 


Mētra Štelmahere: Vasaru neesmu plānojusi līdz šim brīdim. Bet, cik tas ir iespējams mēģināšu atpūsties, vai vienkārši vērot dabu un procesus sev apkārt. Tajā pat laikā ir milzum daudz darbu, kam jāatrod laiks. Gribu arī, cik tas šajos apstākļos ir iespējams, satikt cilvēkus un pavadīt laiku ar viņiem.


Inita Rotkāja: Gaidu iespēju ceļot. Pagaidām gan prognozes nav iepriecinošas, tāpēc plānoju ceļot pa Latviju. Lai atpūstos un atslēgtos no darba ikdienas, baudīšu dabu - sauli, jūru, vēju!


Lilija Ražinska: Vasarā plānu ir daudz. Jārealizē apstiprinātie lielāki un mazāki projektiņi, kas sadarīti pa Covid laiku. Jāpabauda saules glāsti pie jūras. Protams, dārza prieki un ceļošana pa Latviju!

Atstājiet komentāru