2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jautājam: Kā vērtējat Latvijas hokeja izlases līdzšinējo sniegumu un kuru vietu prognozējat?

Jautājam: Kā vērtējat Latvijas hokeja izlases līdzšinējo sniegumu un kuru vietu prognozējat?



Reinis Ozoliņš:
Sekoju līdzi katrai spēlei, ne tikai mūsu komandas, bet arī citu mūsu apakšgrupas komandu spēlēm. Covid-19 dēļ to pagaidām liegts darīt draugu lokā, taču mājās pie televizora arī var izbaudīt spēli. Puiši šogad tiešām var redzēt, ka cīnās, lai aizstāvētu savas valsts vārdu un nes to ar lepnumu pasaulē. Pēc patreiz izcīnītajiem punktiem un vinnētajām spēlēm Latvijas izlasei būtu jātiek ceturtdaļfinālā. Tālākais jau no pašiem spēlētājiem un arī veiksmes atkarīgs.


Ilze Blūma: Lai gan pati spēles neskatos, tomēr par izlases sniegumu esmu informēta. Spēles skatās un aktīvi līdzi jūt manas ģimenes vīrieši. Domāju, ka visos čempionātos izlases puiši ir darījuši to, ko spējuši, bet šogad īpaši priecē savus fanus. Sportā svarīgs cīņas spars un degsme. Tā Latvijas izlasei netrūkst. Rezultātu neņemos prognozēt, bet novēlu, lai izlasei un faniem šis čempionāts sagādā pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju!


Krišjānis Pleiko: Hokeja notikumiem aktīvi nesekoju, tomēr lepojos, ka Latvijā notiek pasaules čempionāts! Man šķiet tā jau ir lielākā uzvara. Nebūšu kompetents spriest par prognozējamo rezultātu, bet novēlu vismaz 8. vietu, jo veiksmīgs skaitlis.


Rita Kļaviņa: Neteikšu, ka hokejs mani ļoti interesē, taču dzīvesbiedrs tam seko līdzi un līdz ar viņu par notiekošo esmu labi informēta arī es. Tik mazas valsts, kā Latvija, komandai būt 16 pasaules spēcīgāko komandu vidū ir lielisks rādītājs. Par vietu pasaules čempionātā grūti spriest. Īpaši šogad, kad nav izteiktu līderkomandu. Var būt visādi, jo līdztekus profesionalitātei, sportā liela nozīme ir arī veiksmei. Ja komanda tiks ceturtdaļfinālā un uzvarēs, tas būs augsts sasniegums. 


Andris Grahoļskis : Gadu no gada Latvija pret stiprākajām izlasēm nospēlē labi, bet ar vājākajām kā parasti. No večiem jau nevar prasīt neiespējamo. Nevelti Latvijas izlasei ir gados vecākā komanda. Par vietu grūti pateikt. Varbūt sešinieks. Lai mums visiem veicās!

Atstājiet komentāru