2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kur ir Jūsu skaistākās rudens ainavas?

Jautājam: Kur ir Jūsu skaistākās rudens ainavas?


Daina Spuriņa:
Kena parkā rudens dabas raibums un tās klusuma skaņas sniedz baudu dvēselei un sirdij! Ūdens rudenīgo smaržu un mieru steidz sniegt Radžu ūdenskrātuve Mežaparkā! Dzeltenā, sarkanā, zaļā un brūnā krāsas vilina jebkuru cilvēku, kurš sadzird dabas aphērba maiņas šņākoņu, šalcoņu un lapu trīsēšanu! Jēkabpils pilsētas krāšņums zelta rudenī priecēs katra cilvēka vērīgās un skaistumu baudošās acis! Visu cieņu rudens sulīgajām krāsām un spirgtumam!


Sandra Miķelsone: Manas skaistākās rudens ainavas ir Ogres novadā. Lielvārdes muiżas parkā, kur senajās kļavās ir noslēpies saules siltums un krāsas.


Pēteris Draņevičs:  Ļoti skaists, rudenīgs skats ir pie Līgas Kļaviņas mājām pie Akurātera pieminekļa, redzēju, kad lasīju dzejas dienās dzeju. Bet visskaistākais, protams, ir rudenīgs mežs, patiesi rudenīgs skats ir Mežaparkā, kur cilvēki var skaisti pavadīt dienu vai vakarus. Un, protams, arī skaisti pastaigāt pa Kenaparku.


Gita Losāne : Šobrīd skaisti ir visur, ir skaistas krāsas, arī laiks padevies labs. Tik jādodas skatīt zelta rudeni. Pie mums Jēkabpilī parkos ir skaisti, pie Radžu ūdenskrātuves, Daugavas krasti. Ceru šonedēļ izbaudīt zelta rudeni no Daugavas, laivā. Ir tikai jāiet ārā, skaistums ir apkārt.


Velta Ozoliņa: Man ļoti patīk Zelta rudens! Bet bērnībā mans skaistākais Zelta rudens bija Puškina parkā, tagad Strūves parkā. Tur bija lielākās, skaistākās un krāšņākās kļavas un kļavu lapas. Un tad vēl tā rudens smarža...

Atstājiet komentāru