2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jautājam: Apritējušas 100 dienas Jēkabpils novada domes darbā. Kā vērtējat paveikto?

Jautājam: Apritējušas 100 dienas Jēkabpils novada domes darbā. Kā vērtējat paveikto?


Irēna Fjodorova:
Vērtēju pozitīvi. Strādā atbildīgi, piesaista investīcijas, kas nodrošinās jaunas darba vietas. Tiek labotas pilsētas ielas, patīkami labiekārtots Kena parks, skaista strūklaka un vides objekts – gredzeni. Tāpat arī labiekārtoti skvēri Pasta ielā. Patīk, ka domes vadība apmeklē pasākumus, koncertus.


Sergejs Kovaļevs: Es domi atlaistu, jo nedara, ko solīja. Tika solīts, ka izveidos autostāvvietu pie mājas Jēkabpilī, Dārza ielā 5-7, siltinās ēku, Pils rajonā remontēs māju iekšpagalmus. Tas netiek darīts. Domei ir jānodrošina kvalitatīvu darbu pilsētas ielu remontos, jāseko kā strādnieki strādā, piemēram, Palejas ielā. Man ir tikai viens jautājums, kā viņi grasās nodot ekspluatācijā šo objektu, ja tas izskatās tik briesmīgs, nesakārtots?   


Santa Dreija: Es domāju, ka pašvaldība, savu darbu, uz doto momentu, veic adekvāti, katrā ziņā, salīdzinājumā ar blakus rajoniem, šeit "bardaks" ar pāreju jaunajā režīmā ir vairāk vai mazāk sakārtots. Arī vadošos amatus ieņem kompetenti cilvēki. Ļoti ceru, ka uzmanība tiks pievērsta ne tikai pilsētai, bet arī lauku teritorijām.


Gaļina Jurgeviča: Novada domes darbu vērtēju vidēji, ne viss padarīts. Piemēram, ceļu remonti vairākās vietās ir veikti, bet citviet tikai sola, bet pat “ielāpus” neuzliek. Daļa lauku ceļu ir perfekti, bet pilsētā māju iekšpagalmos ceļi ir šausmīgi, bedre bedri dzenā. Gribētos lielāku atbalstu sociālajā jomā strādājošajiem, piemēram, ceļa izdevumu atmaksu darbiniekiem, kas no pilsētas brauc strādāt uz pansionātu, daudzi turp atpakaļ brauc ar diviem pilsētas maršruta autobusiem, kas nav lēti.


Inese Grišāne:  Mans viedoklis – novada dome šobrīd strādā atbildīgi. Pirmie darbi un veikumi ir saskatāmi pilsētā. Šis pagājušais laiks vēl nav pietiekams, lai optimāli izvērtētu kopīgos darba augļus. Pozitīvi vērtēju jaunos autobusus, ar jauno kustību sarakstu pilsētā.

Atstājiet komentāru