2024.gada 8. septembris

Ilga

Jautājam: Kur Jūs ieteiktu Jēkabpilī izvietot sadraudzības pilsētām veltītos dizaina soliņus, kas iepriekš atradās uz Daugavas aizsargdambja?

Jautājam: Kur Jūs ieteiktu Jēkabpilī izvietot sadraudzības pilsētām veltītos dizaina soliņus, kas iepriekš atradās uz Daugavas aizsargdambja?


Aija Rogāle:
Sadraudzības pilsētām veltītos soliņus varētu izvietot uz aizsargdambja Krustpils pusē. Vienlaikus arī aizsargdambja izskatu padarīt sakoptāku un pievilcīgāku!


Aija Bētiņa: Manas domas, ka soliņus var novietot parkā pretī Krustpils kultūras namam, kuru gatavojas rekonstruēt, lai nebūtu jāiegulda miljoni jaunu vides objektu izgatavošanai.


Ivars Joelis: Mans piedāvājums būtu - soliņus likt Krustpils pusē. Tas varētu būt alejā parkā pie saliņas lielā stāvlaukuma. Pilsētas svētki šogad parādīja, ka Krustpils puse ir vairāk jāizmanto pasākumiem, ir plašāk un mazāk apgrūtina vietējos iedzīvotājus.


Ilona Švābe: Varētu soliņus izvietot Strūves parkā, jo tur atrodas Strūves meridiāna loka punkts. Sasaistīt šo visu varētu. Bet, ja to problemātiski izvietot, jauns sadraudzības pilsētu skvērs noderētu - vēl viena sakopta un tematiska vieta būtu, piemēram, pretī Krustpils kultūras centram, lai ir arī Krustpils pusē atpūtas vietas vairāk.


Lāsma Irša: Soliņi būtu jāuzstāda vietās, kur tiem ir arī praktisks pielietojums - lai cilvēki varētu atpūsties garākā ceļā, sēdēt, kaut ko gaidot vai vērot kādu īpašu ainavu. Grūti tā uzreiz kaut ko ieteikt, bet varbūt jāuzstāda sabiedriskā transporta pieturās, stacijā?

Komentāri (0-2/2)

  • Kā variants
    18.07.2024 15:45
    Tak norakstiet un stiepiet kungi katrs uz savu māju! Jims taču visa vienmēr ir par maz! Tauta var sēdēt uz desmit reižu lētākiem soliņiem!
  • Vietējīs
    18.07.2024 14:21
    Soliņiem ir jābūt tur,kur ir ēna.. pilsētā vairs ēnainu vietu nav,par cik visus kokus bezjēgā izciripa..

Atstājiet komentāru