2025.gada 22. februāris

Adrians, Ārija, Rigonda

Receptes

Laša galvas zupa ar kausēto sieru

Lai gan zivju izvēle ir ļoti plaša, viena no veselīgākajām noteikti ir lasis. Tas ir liess olbaltumvielu avots, kas pārpilns ar vērtīgajām o... Lasīt vairāk...

Perfekta buljona pīrādziņu mīkla un pildījums

Kā izcept buljona pīrādziņus ar liellopa gaļas pildījumu, māca žurnāls "100 Labi Padomi". Lasīt vairāk...

Gadumijas svētku galdam - ābolu rozītes

Kad gribas pagatavot kaut ko, kas ne tikai labi garšo, bet arī skaisti izskatās, tad var ķerties pie ābolu rozītēm. Neticami, bet tas ir vie... Lasīt vairāk...

Photos

Aptauja: Ziemassvētku populārākie ēdieni ir rasols, speķa pīrādziņi un pelēkie zirņi

Latvijas iedzīvotāji par populārākajiem Ziemassvētku ēdieniem ir atzinuši rasolu, speķa pīrādziņus un pelēkos zirņus, liecina gaļas pārstrād... Lasīt vairāk...

Gaļas pīrāgi, kas izdodas vienmēr

Šī ir uzticama rauga mīklas recepte, kura nekad nav pievīlusi, jo, pat sviestu aizstājot ar eļļu vai margarīnu, pīrāgi izdodas tikpat "... Lasīt vairāk...

Photos

Fotorecepte: Svētku galdam neparasta uzkoda - sāļais Ziemassvētku vecītis

Ziemassvētkos ierasts klāt bagātīgu mielasta galdu uz kura netrūkst ne sāļa, ne salda, ne pamatēdiena, ne uzkodu, ne našķu. Piedāvājam pagat... Lasīt vairāk...

Kārtainie tunča salāti ar sieru

Salāti ir neatņemama ēdienkartes sastāvdaļa. Ja rasolu pagatavot nepietiek laika, lieliska alternatīva ir kārtainie tunča salāti. Lasīt vairāk...

Fotorecepte: 7 soļi kā pagatavot izcilu plovu pārtikas maisā

Ēdieni, kas gatavoti pārtikas maisā, ir gardi, sulīgi un aromātiski. Turklāt gatavošana ir daudz vienkāršāka, tā kā plēves maisā ēdie... Lasīt vairāk...

Cepam gardos dzērveņu cepumiņus

Piedāvājam smaržīgus un ļoti gardus dzērveņu cepumiņus. Cepumu mīkla ar dzērveņu pildījumu tiek tīta kā rulete un, griežot mīklu šķēlēs, vei... Lasīt vairāk...

Vēsai dienai - sātīgā ungāru gulašzupa

Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēs iztikt bez pamatēdiena. Lasīt vairāk...