Lai optimizētu jūsu vietnes darbu, kā arī izveidotu mērķtiecīgu reklāmu, mēs izmantojam sīkdatnes ("sīkfailus"). Gadījumā, ja turpināsiet izmantot šo vietni, jūs automātiski piekrītat failu lietošanas noteikumiem. Akceptēt un turpināt
Lai gan zivju izvēle ir ļoti plaša, viena no veselīgākajām noteikti ir lasis. Tas ir liess olbaltumvielu avots, kas pārpilns ar vērtīgajām o... Lasīt vairāk...
Kad gribas pagatavot kaut ko, kas ne tikai labi garšo, bet arī skaisti izskatās, tad var ķerties pie ābolu rozītēm. Neticami, bet tas ir vie... Lasīt vairāk...
Latvijas iedzīvotāji par populārākajiem Ziemassvētku ēdieniem ir atzinuši rasolu, speķa pīrādziņus un pelēkos zirņus, liecina gaļas pārstrād... Lasīt vairāk...
Šī ir uzticama rauga mīklas recepte, kura nekad nav pievīlusi, jo, pat sviestu aizstājot ar eļļu vai margarīnu, pīrāgi izdodas tikpat "... Lasīt vairāk...
Ziemassvētkos ierasts klāt bagātīgu mielasta galdu uz kura netrūkst ne sāļa, ne salda, ne pamatēdiena, ne uzkodu, ne našķu. Piedāvājam pagat... Lasīt vairāk...
Ēdieni, kas gatavoti pārtikas maisā, ir gardi, sulīgi un aromātiski. Turklāt gatavošana ir daudz vienkāršāka, tā kā plēves maisā ēdie... Lasīt vairāk...
Piedāvājam smaržīgus un ļoti gardus dzērveņu cepumiņus. Cepumu mīkla ar dzērveņu pildījumu tiek tīta kā rulete un, griežot mīklu šķēlēs, vei... Lasīt vairāk...