2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Receptes

Kreptīgā uz ugunskura vārītā talkas soļanka

Pēc svaigā gaisā pavadītas dienas ēstgriba dubultojas, un vislabāk dūšu piesiet ar ēdienu, kas gatavots lielajā katlā turpat uz ugunskura. L... Lasīt vairāk...

Lieldienu galdam - pavasarīgi cepumiņi ar cukura glazūru

Lieldienu svinību galdam piedāvājam pagatavot cepumus pavasarīgu ziediņu formā! Lasīt vairāk...

Melnās tējas marinādē gatavots šašliks - sulīgs un gards

Vilinošs dūmu aromāts, kraukšķīgie sīpoli un skaisti apbrūnējuši gaļas gabaliņi uz iesmiem, cienasts, ko gatavojam dabā. Pirms... Lasīt vairāk...

Photos

Grilēti dārzeņi un kartupeļi gan veģetāriešiem, gan laba piedeva šašlikam un desiņām

Gaišie vakari mudināt mudina doties laukā, svaigā gaisā, un arī maltītes arvien biežāk ieturam dārzā vai sarīkojam pikniku. Pirmajiem grila ... Lasīt vairāk...

Ābolu riņķīši pankūku mīklā

Vienkāršs un gards ēdiens brīvdienu brokastīm. Lasīt vairāk...

Kartupeļu pončiki ar kāpostu pildījumu

Kartupeļu pončiki ar kāpostu pildījumu ir kā radīti sātīgām vakariņām, it īpaši, ja pasniedz tos ar skābo krējumu. Recepti piedāvā tasty.lv. Lasīt vairāk...

Biezpiena krēma kūka ar Selgas cepumu kārtām

Biezpiena krēma kūka ar Selgas cepumiem ir latviešu kūku klasika. Šajā receptē tiek piedāvāti daži jauni akcenti jau ierastā kūkas ga... Lasīt vairāk...

Sagaidot pavasari ceļam galdā mazās sviesta pankūkas

Svētdiena, būdama visskaistākā un mierīgākā no nedēļas dienām, ir kā radīta, lai ēstu pankūkas visdažādākajās to izpausmēs. Pankūkas mēs varam baud... Lasīt vairāk...

Kraukšķīgās mīklas 'kabatiņas' ar biezpiena pildījumu

Lieliska ideja ātrām brokastīm vai uzkodām - pannā ceptas "kabatiņas" ar biezpiena pildījumu. To gatavošanai var izmantot gan rīsp... Lasīt vairāk...

Kraukšķīgie sīpolu riņķīši alus mīklā

Kraukšķīgie sīpolu riņķīši ir gan lieliska uzkoda, gan piedeva gaļas vai zivju ēdieniem. Lasīt vairāk...