2024.gada 22. novembris

Aldis, Aldris, Alfons

Receptes

Ideja brīvdienām: Sulīgais grieķu jogurta kēkss ar dzērvenēm

Lasīt vairāk...

Brokastīs: Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas

Lasīt vairāk...

Svētku galdam: Cūkgaļas cepetis ar gardo ādiņu

Ziemassvētki ir klāt ar garajām brīvdienām, kurām sekos tikpat garas brīvdienas, sagaidot Jauno gadu, tāpēc ir laiks rosīties virtuvē. Bez tradicio... Lasīt vairāk...

Sāļais pīrāgs ar sieru, krabju nūjiņām un žāvētu cauraudzīti

Sātīgais pīrāgs ir vienkārši pagatavojams no tā, kas atrodams mājās. Ja nav siera, krabju nūjiņu vai žāvēta cauraudzīša, pievieno pīn... Lasīt vairāk...

Svinam Latvijas valsts dzimšanas dienu ar svētku kūku

Latvijas valsts svētku kūka ar biezpienu derēs ne tikai valsts svētku galdam, bet to var pasniegt arī citos nozīmīgos svētkos, jo tā ir ļoti garda.... Lasīt vairāk...

Pusdienām: Skābu kāpostu zupa ar sēnēm un grūbām

Skābu kāpostu zupa ar sēnēm varbūt būtu jāsauc par sēņu zupu ar skābiem kāpostiem, jo šīs zupas galvenais akcents ir sēnes. Zupai der gan me... Lasīt vairāk...

Cepam biezās ķirbju vafeles

Ķirbi pārtikā izmanto jau vairāk nekā 5000 gadu, sākotnēji ar to mielojās indiāņi, bet nu jau labi pasen tas atceļojis arī līdz mūsu virtuvēm un dā... Lasīt vairāk...

Kabaču sacepums ar krēmīgu sēņu mērci

Šajās dienās bildes ar pilniem groziem baraviku, gaileņu, apšu kundziņu un bērzlapju ir pārpludinājušas sociālos tīklus un tā ... Lasīt vairāk...

“Slinkie” kāpostu tīteņi tomātu mērcē

Virtuvē neaizstājams produkts ir konservēti tomāti, bet šobrīd, kad siltumnīcās, tirgos un veikalu plauktos sānus spīdina jaunās ražas sārtv... Lasīt vairāk...

Septembra našķis: Ābolu gredzeni mīklā ar cukuru un kanēli

      Lasīt vairāk...