Lai optimizētu jūsu vietnes darbu, kā arī izveidotu mērķtiecīgu reklāmu, mēs izmantojam sīkdatnes ("sīkfailus"). Gadījumā, ja turpināsiet izmantot šo vietni, jūs automātiski piekrītat failu lietošanas noteikumiem. Akceptēt un turpināt
Sātīgais pīrāgs ir vienkārši pagatavojams no tā, kas atrodams mājās. Ja nav siera, krabju nūjiņu vai žāvēta cauraudzīša, pievieno pīn... Lasīt vairāk...
Latvijas valsts svētku kūka ar biezpienu derēs ne tikai valsts svētku galdam, bet to var pasniegt arī citos nozīmīgos svētkos, jo tā ir ļoti garda.... Lasīt vairāk...
Skābu kāpostu zupa ar sēnēm varbūt būtu jāsauc par sēņu zupu ar skābiem kāpostiem, jo šīs zupas galvenais akcents ir sēnes. Zupai der gan me... Lasīt vairāk...
Ķirbi pārtikā izmanto jau vairāk nekā 5000 gadu, sākotnēji ar to mielojās indiāņi, bet nu jau labi pasen tas atceļojis arī līdz mūsu virtuvēm un dā... Lasīt vairāk...
Virtuvē neaizstājams produkts ir konservēti tomāti, bet šobrīd, kad siltumnīcās, tirgos un veikalu plauktos sānus spīdina jaunās ražas sārtv... Lasīt vairāk...
Gurķi skābēti mārrutku lapās ir gardi un kraukšķīgi, tāpēc to pagatavošanas darbietilpīgais process ir tā vērts. Recepti piedāvā tast... Lasīt vairāk...
Jūlijs ir laiks, kad sākam gatavot pirmos krājumus ziemai. Piedāvājam izmēģināt pagatavot kaut ko neparastu – gurķus burkānu marinādē.&Scaron... Lasīt vairāk...