2024.gada 4. jūlijs

Sandis, Uldis, Ulvis

Jēkabpilī kādā dzīvoklī atrod divus līķus, begot no policijas, notikuma vietā iet bojā vīrietis (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī kādā dzīvoklī atrod divus līķus, begot no policijas, notikuma vietā iet bojā vīrietis (PAPILDINĀTS)

(PAPILDINĀTA 4.rindkopa un 5.rindkopa)

Austrumzemgales iecirkņa policisti Jēkabpilī, veicot pārbaudi par neierastu smaku dzīvoklī, piektdien atrada divas mirušas personas un notikuma vietā, begot no policijas, bojā gāja vēl viena persona. 


Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece stāsta, ka 30. jūnijā neilgi pirms pulksten 15.00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkapilī kādā namā Slimnīcas ielā iedzīvotāji jūt neierastu smaku. Ierodoties notikuma vietā Valsts policijas amatpersonas iekļuva dzīvoklī kurā tika konstatētas divas mirušas personas – 1961. gadā dzimusi sieviete un 1959. gadā dzimis vīrietis. Dzīvoklī atradās arī kāds 1980. gadā dzimis vīrietis, kurš veica lēcienu no nama 4. stāva, pēc kā no gūtajām traumām zaudēja dzīvību notikuma vietā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Sarunā ar Radio1.lv Rūta Strautniece sākotnēji sacīja, ka pagaidām nav zināms dzīvoklī atrasto personu nāves iemesls, to skaidros ekspertīzē. Taču vēlāk policija ziņoja, ka atrastās divu cilvēku mirstīgās atliekas sadalīšanās stadijā bija ar vardarbīgām nāves pazīmēm.

Savukārt neoficiāla informācija, kas izplatīta sociālajos tīklos liecina, ka, iespējams, dēls nogalinājis savu māti un viņas dzīvesbiedru un slēpis viņu nāvi, lai piesavinātos pensiju. Tāpēc arī nevienu nelaidis dzīvoklī, savukārt, kad policijas darbinieki, izmantojot savas pilnvaras, iekļuvuši mājoklī, begot izlecis pa logu no ceturtā stāva un nosities. Vai šī versija ,par iespējamo dubultslepkavību, atbilst patiesībai to rādīs ekspertīzes rezultāti.

Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Atstājiet komentāru