2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Satiksmes uzraudzības reidos pagājušajā nedēļā Jēkabpilī konstatēti 22 pārkāpumi

Satiksmes uzraudzības reidos pagājušajā nedēļā Jēkabpilī konstatēti 22 pārkāpumi

Pagājušajā nedēļā Jēkabpilī tika rīkoti četri satiksmes uzraudzības reidi, bet Aizkrauklē – viens, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

16. septembrī Jēkabpilī, Nameja un Jaunās ielas krustojumā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura pārbaudīti 37 transportlīdzekļi un konstatēti četri pārkāpumi.


Trīs pārkāpumi konstatēti par drošības jostas nelietošanu un viens par transportlīdzekļa vadīšanu bez derīgas medicīniskās izziņas.
 

18. septembrī Jēkabpilī, Viesītes ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 39 transportlīdzekļi un konstatēti septiņi pārkāpumi.


Seši pārkāpumi par drošības jostu nelietošanu un viens par transportlīdzekļa vadīšanu bez personu apliecinošiem dokumentiem.
 

19. septembrī Jēkabpilī, Nameja un Viestura ielas krustojumā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 26 transportlīdzekļi un konstatēti divi pārkāpumi.


Abos gadījumos pārkāpumi konstatēti par “STOP” zīmes neievērošanu.
 

19. septembrī Jēkabpilī, Daugavpils ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 85 transportlīdzekļi un konstatēti deviņi pārkāpumi.


Visos gadījumos pārkāpumi konstatēti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

17. septembrī Aizkrauklē, Skolas ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 22 transportlīdzekļi un konstatēti četri pārkāpumi, no kuriem visi par drošības jostas nelietošanu.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru