2024.gada 8. septembris

Ilga

Koknesē deg kafejnīca "Panna" (FOTO)(PAPILDINĀTS)

(Papildināts viss teksts  ar jaunāko informāciju)

Neilgi pirms plkst.3 naktī ugunsdzēsēji likvidējuši ugunsgrēku, kas sestdienas vakarā izcēlās Aizkraukles novada Koknesē esošajā ceļmalas kafejnīcā "Panna Cafe Koknese".

Jau ziņots, ka sestdienas pēcpusdienā Aizkraukles novada Koknesē izcēlās ugunsgrēks kafejnīcā "Panna Cafe Koknese".
 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka plkst.16.49 saņemts izsaukums uz sabiedriskas ēkas ugunsgrēku Blaumaņa ielā Koknesē. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka liesmas strauji izplatās no pirmā uz mansarda stāvu.


Dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka karstuma un uguns iedarbībā skārda jumts bija deformējies, apgrūtinot iespējas piekļūt liesmām, kā arī skaidas, kas tika izmantotas kā jumta siltinājums. Lai ugunsdzēsēji glābēji varētu piekļūt degšanas perēklim, ar autocisternas vinču skārda segums tika novilkts no jumta.

Plkst.21.18 liesmu izplatīšanos izdevās ierobežot. Ēkas mansarda stāvs dega pilnā 600 kvadrātmetru platībā.

Dzēšanas darbus notikuma vietā VUGD noslēdza plkst.2.39, un tajos bija iesaistīti vairāk kā 20 ugunsdzēsēji glābēji ar sešām autocisternām.

Vietējie ziņoja, ka ugunsnelaimes dēļ apkārtnē bija izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "IMIga", kas pārvalda kafejnīcu "Panna Cafe" Koknesē, reģistrēta 2009.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2988 eiro. Uzņēmums pieder Ingūnai Grandānei (33,33%), Mārim Mālmeistaram (33,33%) un Ingunai Kalniņai (33,33%).

2023.gadā "IMIga" strādāja ar 1,099 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 17,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmums cieta zaudējumus 88 450 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Foto: staburags.lv/ Gintas Jansones foto

Atstājiet komentāru