2024.gada 6. septembris

Magnuss, Maigonis, Mariuss

Sestdienas vakarā šosejā Aknīste - Nereta avarējusi vieglā automašīna (PAPILDINĀTS)

Sestdienas vakarā šosejā Aknīste - Nereta avarējusi vieglā automašīna (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas un VUGD sniegto informāciju)

Sestdienas vakarā P73 šosejā Aknīste-Nereta ir avarējusi vieglā automašīna, liecina sadursme.lv un aculiecinieku publiskotā informācija.

Sadursme.lv raksta, ka, par laimi, vadītājs dzīvs. Pēc aculiecinieku teiktā, pie stūres esot bijis pusaudzis, kurš traucies lielā ātrumā un nav spējis savaldīt automašīnu.

Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka 20. jūlijā īsi pēc pulksten 21.30 Jēkabpils novadā, Elkšņu pagastā, uz autoceļa Aknīste – Nereta kāds nepilngadīgs jaunietis vadīja “BMW” markas vieglo automašīnu, nespēja tikt gala ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ apgāzās un transportlīdzeklis piezemējās uz jumta. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts medicīnas iestādē. 


Notikuma vietā strādāja arī glābšanas dienests. VUGD informē, ka sestdien neilgi pirms desmitiem vakarā pēc ceļu satiksmes negadījuma Jēkabpils novada Elkšņu pagastā, kura rezultātā vieglā automašīna atradās uz jumta, ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. 


Latvijā sestdien reģistrēti kopumā 129 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši 13 cilvēki.

Foto:sadursme.lv

Komentāri (0-2/2)

  • ABC
    31.07.2024 12:31
    Braucu garām tajā vakarā. Nezinu kā bija jānesas, lai novākotu tā, ka motors ar visu kārbu svaidītos atsevišķi. Sīkajam rokas aplauzt par tādu huiņu. Lai aptin sevi ap koku labāk un aiztaupa pārējiem problēmas.
  • Janka
    21.07.2024 19:32
    Labāk lai tāds sēž ratiņkrēslā, nekā paņem līdzi nevainīgus cilvēkus

Atstājiet komentāru