2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Mums raksta: Kāpēc SIA “JK Namu pārvalde”, kurai atbildīgi jāsaimnieko, aplīmē daudzdzīvokļu māju durvis, tās bojājot? (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās iedzīvotāji no Bebru ielas mikrorajona Jēkabpilī un pauda neizpratni, kāpēc JK Namu pārvaldes darbinieki bojā daudzdzīvokļu māju durvis.
 

Iedzīvotāji raksta: “Labdien! Aktuāls jautājums namu pārvaldei. Kāpēc tie, kam atbildīgi jāsaimnieko, aplīmē durvis u.c.? Paliek līmes pēdas, kuras nevar nomazgāt, izskatās pavisam neglīti, netīri. Ir taču ziņojumu dēļi... Varbūt tie jāsakārto, lai var informāciju izvietot uz tiem?”


Iedzīvotāju jautājumu adresējām SIA “JK Namu pārvaldei”. Atbildi sniedza uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.
 

“Atvainojamies par radušos situāciju un apņemamies turpmāk vairāk uzmanības pievērst tam, lai Namu pārvaldes ziņojumi pie durvīm tiktu piestiprināti, tās nebojājot! Tiks apsvērta iespēja arī par ziņojumu dēļu atjaunošanu un uzstādīšanu,” atbild Iveta Skolniece.


Iedzīvotāji, kas sūdzējās par nesaudzīgi aplīmētajām durvīm Bebru ielas mikrorajonā, zināja teikt, ka līdzīga situācija ir arī citos pilsētas mikrorajonos, viņi to novērojuši apciemojot radus un draugus.

Aculiecinieku foto

Atstājiet komentāru